Условия за ползване

Правила за ползване на платформата

1.Магазин за модни облекла Inafashion.bg (Ина 1992 ЕООД )гр.Димитровград 6400 , BG 204275939 със седалище и адрес ул.Сливница 6 ( наричан за краткост Продавачът) работи на база на индивидуални поръчки на стоки.

2. Продавачът предоставя изчерпателна информация на потребителите си за всички налични артикули и тяхното описание.

3. Купувач е всяко лице което прави поръчка.

4. Поръчката е заявка направена по електронен път, която е комуникацията между страните inafashion.bg и купувачът. В нея inafashion.bg се съгласява да достави на посочен вече адрес, а купувачът се съгласява да заплати нейната стойност.

5. Поръчката за потвърждава по електронна поша или телефон.

Доставка

6. Доставката се извършва чрез фирма Еконти може да се извърши до всяка точка на територията на страната. Доставката може да бъде до офис на фирмата превозвач или до личният (или служебен) адрес на клиента. Разходите са за сметка на купувача. (Освен в случайте когато ние сме объркали част или цялото съдържание на поръчката Ви)

7. Inafashion.bg си запазва правото да не изпраща пратки на клиенти с два или повече неуспешни опита за доставка ( не са потърсили пратките си)

8.Потребителят получава опциите преглед и тест при получаването на всяка пратка. Заплаща се при получаване ,след оглед на артикула.

89.Рекламации в случаите когато: -непълно судържание на поръчката -несъответствие в цвят или размер -повредена стока при транспорт

10.Клиентът има право да върне получената от него пратка в срок от 14 календарни дни ,считани от момента на получаването й. За да върнете или замените артикул е необходимо да не е нарушен добрият му търговски вид. 2 Да бъдат на лице оригиналните опаковка и етикети. 3 Да няма следи от носене, никакво замърсяване. 4 Не трябва да са минали повече от 14 календарни дни от получаването на артикула. 5 Всички разходи по доставката в случаите на замяна и връщане са за сметка на клиента. (освен ако грешката не е наша)